DOPUNSKI IZBORI  IZ REDOVA SRBA

BEZREZERVNA PODRŠKA MILANA RAŠULE: "Ako budem izabran, podržat ću proračun na neviđeno!"  

| Autor: Marcello ROSANDA
Milan Rašula (Snimio Milivoj Mijošek)

Milan Rašula (Snimio Milivoj Mijošek)


 "Ukoliko budem izabran za 22. vijećnika u Gradskom parlamentu, podržat ću proračun na neviđeno, bez da ga pogledam. Nova vlast ima pravo na svoju proračunsku godinu, a mi ne želimo da građani budu taoci jednog vijećnika i jedne nacionalne manjine. To je samo iluzija, ne možemo zaustaviti razvoj i normalno funkcioniranje Grada", najavio je Milan Rašula, jedan od dva kandidata na skorašnjim dopunskim izborima koji će se 3. listopada održati u Puli.

Danas je Rašula, inače bivši predsjednik Vijeća pulskih i istarskih Srba, a danas samo njihov član, u velikoj sali pulske Zajednice Talijana predstavio svoju četveročlanu listu. Tako će uz sebe imati predsjednicu pulskog Vijeća srpske nacionalne manjine Danicu Lazić, Petra Jovetića i Jelenu Blagojević.

Podsjetimo, dopunski će se izbori održati jer provedenim lokalnim izborima u svibnju nije osigurana odgovarajuća zastupljenost pripadnika srpske nacionalne manjine u pulskom Gradskom vijeću.

"Imao sam uvijek dobru suradnju sa Filipom Zoričićem, ali i sa Dušicom Radojčić. Međutim, neću nikada sudjelovati u orkestriranom cipelarenju IDS-a", istaknuo je Rašula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum