ODBOJKA

Rovinjci u Super ligi u nedjelju gostuju u Varaždinu: SVAKI BOD PUNO ZNAČI U BORBI ZA OSTANAK

| Autor: Ivica RADETIĆ
(Snimio Dejan Štifanić)

(Snimio Dejan Štifanić)


Pobjeda rovinjskih odbojkaša u prošlom kolu protiv Marsonije došla je u pravi trenutak da se ravnopravno uključe u borbu za opstanak te izbjegnu posljednje mjesto.

Četiri kola prije kraja igrače Rovinja čekaju sada dva teška gostovanja, protiv Centrometala i Varaždina, jedno kolo su slobodni, a u posljednjem kod kuće dočekuju Rijeku. U saznanju od trenera Klaudia Poropata ovaj tjedan bilo je dosta kombinacija da odbojkaši Rovinja ovaj vikend odrade u gostima zbog smanjenja troškova dvije utakmice na sjeveru Hrvatske.

Dogovoreno je bilo da danas igraju po rasporedu protiv Centrometala, a dan kasnije u nedjelju u Varaždinu. Bilo je sve lijepo isplanirano kad u posljednji trenutak zbog problema i korone domaćin Centrometal odgađa susret, tako je preostalo da Rovinjci u nedjelju, s početkom u 16 sati, igraju u Varaždinu utakmicu s istoimenim domaćinom.

- Nakon pobjede i zlatnih bodova protiv Marsonije u našim redovima zavladao je optimizam i velika motivacija da nastavimo ovim ritmom rada na treninzima u kompletnom sastavu, ističe predsjednik i igrač Maurizio Matić te dodaje. - Pred nama su sada dva bitna susreta s klubovima iz sredine ljestvice. Nakon što je otpao susret s Centrometalom sve smo usmjerili na Varaždin, koji je dobro posložena momčad te ima više iskusnih i kvalitetnih igrača.

Nastojat ćemo odigrati najbolje što možemo i svaki bod, ili pobjeda, bi nam puno značio. Ako je suditi da smo ovaj tjedan trenirali u kompletnom sastavu, motiva i želju imamo da pokušamo sa što manje pogrešaka i maksimalnim zalaganjem ponoviti našu dobru igru iz prošlog kola. Naš domaćin Varaždin je favorit, ali na nama je kako ćemo odigrati ovu utakmicu gdje nam svaki poen i set puno znače.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum