ODBOJKA

ISTARSKI SUPERLIGAŠI VIŠE NISU POSLJEDNJI NA LJESTVICI: Rovinjci novom pobjedom prepustili "fenjer"

Kitro Varaždin - Rovinj 1:3 (24:26, 25:13, 23:25, 23:25). Ovom zlata vrijednom pobjedom Rovinjci su prepustili posljednje mjesto na ljestvici Sisku

| Autor: Ivica RADETIĆ
POBJEGLI SA ZAČELJA - Davor Hrelja (Snimio Dejan Štifanić)

POBJEGLI SA ZAČELJA - Davor Hrelja (Snimio Dejan Štifanić)


Utakmica 21. kola Super lige odbojkaša: Kitro Varaždin - Rovinj 1:3 (24:26, 25:13, 23:25, 23:25). Dvorana GSD Varaždin. Bez gledatelja. Suci: Tajana Kramar Šandl i Luka Humski (oboje Zagreb).

KITRO VARAŽDIN: Brandić, Starić, Delić, Ivić (L), Kolarec, Silić, Smođi, Čilas, Nevžala (L), Koprek, Jošić, Mišlov.

ROVINJ: Matić, Zolota, Hrelja, Fatorić, V.Poropat, Gavrilov (L), Bljaić, Arapović.

Veliko slavlje i prva pobjeda Rovinja ove sezone u gostima, kojom su prepustili posljednje mjesto na ljestvici Sisku. Nakon Marsonije stigao je u Varaždinu novi trobod. Dobrim serviranjem Fatorića igrači Rovinja poveli su u prvom setu 6:3, konstantno držeći prednost 3-4 poena razlike. Varaždin, na serviranje Kolareca, preokreće rezultat za domaću prednost, no Rovinjci stižu do poravnanja (22:22 i 24:24) kad kreće veliko nadmudrivanje i na serviranje Aleksandra Fatorića Rovinjci, koji su u Varaždin otputovali sa samo osam igrača, dobivaju set.

Drugi set nije najbolje počeo za Rovinj, domaćin drži prednost od 4-5 poena razlike, da bi ubrzo stigli i do rezultata 19:9 te poravnanja u setovima. Pored toga što su Varaždinci poveli 3:0 i 5:1 u trećem setu, Rovinjci brzo poravnavaju (8:8), a nakon izjednačene igre do 20:20 na serviranje Vita Poropata prelaze u vodstvo (24:21) te uskoro ponovno vode u setovima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini