objavljeno na web stranicama kluba

SLUŽBENO JE. Vitomir Butorac odlazi iz NK Istre 1961. Poznati su i razlozi

| Autor: Marcello Rosanda
Vitomir Butorac (foto NK Istra 1961)

Vitomir Butorac (foto NK Istra 1961)


Vitomir Butorac više nije voditelj omladinske škole Nk Istre 1961, izvijestili su večeras iz pulskog kluba Istra1961, nedugo nakon što je Glas Istre objavio priču o aferi oko jednog njemačkog menadžera i problematičnim okolnostima oko transfera mladih igrača Istre 1961.

Kao razlog odlaska, iz kluba navode privatne razloge. 

"Zbog privatnih razloga putevi nam se razilaze te mu se klub ovim putem želi srdačno zahvaliti na svakom doprinosu i unaprijeđenju naše nogometne akademije, uz odličan primjer te posvećen rad. Gospodin Butorac je dao veliki doprinos u radu naše nogometne škole i u razvoju brojnih mladih talenata koji će u budućnosti nositi dres našeg kluba. Hvala na uzajamnoj suradnji i puno sreće u budućim nogometnim izazovima", objavili su na svojoj službenoj stranici, i time se oprostili od Butorca.

Podsjetimo, po kuloarima pulske nogometne javnosti već se tjednima šapuće oko potencijalnih problema u trokutu odnosa između njemačkog menadžera, određenih mladih igrača i jednog zaposlenika kluba koji se bavi omladinskim pogonom. Kao pozadina cijele ove priče spominje se nekoliko situacija oko navodnih plaćanja provizija ili naknada za trgovinu određenim igračima kluba. Jedan zaposlenik omladinskog pogona navodno je uzimao nedozvoljene naknade, a kao posljedica takvog postupanja spominje se nedozvoljena trgovina mladim igračima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini