FUTSAL

MEMORIJAL VLADO PELESK - MASNI: Domino Maling "detronizirao" Grin bazu

U završnom dvoboju, poslije regularnih 30 minuta rezultat je bio 1:1 uz pogotke Bićka i Prelčeca, nakon čega je uslijedio "rulet šesteraca". U njemu se uspješniji bili "malingovci" i tako detronizirali branitelje naslova. Pobjednička momčad dala je najboljeg igrača i golmana turnira, Davida Mataju i Brunu Ćopića, dok je, kao i lani, priznanje za najboljeg strijelca pripalo Igoru Lepinjici, igraču pazinskog HMRM-a

| Autor: Ivica CEROVAC
NAKLONJEN "RULET ŠESTERACA" - Domino Maling

NAKLONJEN "RULET ŠESTERACA" - Domino Maling


Igralište na pulskom Vidikovcu ugostilo je 9. Memorijal Vlado Pelesk - Masni, malonogometni turnir koji se igra u počast legendarnom oružaru Istre. Dvodnevni turnir okupio je 16 momčadi, koje su bile podijeljene u četiri grupe unutar kojih su razigravale svaka sa svakom, da bi po dvije najuspješnije izborile prolazak u četvrtfinale. Potom je krenula nokaut faza, koja je iznjedrila finaliste Domino Maling i Grin bazu. U završnom dvoboju, poslije regularnih 30 minuta rezultat je bio 1:1 uz pogotke Bićka i Prelčeca, nakon čega je uslijedio "rulet šesteraca". U njemu se uspješniji bili "malingovci" i tako detronizirali branitelje naslova, koji su u prošlogodišnjem finalu svladali Verudeže nakon izvođenja udaraca sa šest metara.

Pobjednička momčad dala je najboljeg igrača i golmana turnira, Davida Mataju i Brunu Ćopića, dok je, kao i lani, priznanje za najboljeg strijelca pripalo Igoru Lepinjici, igraču pazinskog HMRM-a. Pazinjani su prošle godine "zapeli" u grupi, ali šest pogodaka koje je Lepinjica postigao u ta tri susreta nitko nije uspio nadmašiti u nokaut fazi. Ove godine dogurao je do brojke deset, a HMRM je u konačnici osvojio četvrto mjesto. Ogled za treće mjesto nije se igrao, već su se poraženi polufinalisti međusobno dogovorili da se odmah pristupi izvođenju šesteraca, u kojem je slavio SFC Santos.

Za Domino Maling igrali su: Bruno Ćopić, Andrea Bićak, Dean Moravac, Daniel Moravac, Saša Urošević, David Mataja, Marko Kontošić, Stefan Živadinović, Igor Todorov, Dino Balde i Manolo Bilić.

Rezultati, četvrtfinale: SFC Santos - Netko iz mase CB Bass 3:2, Grin baza - Buffalo Vodnjan 8:7 (1:1-6m), HMRM - MNK Šijana Horti Garden 5:4 (1:1-6m), Domino Maling - Old City bar 5:0; polufinale: Grin baza - SFC Cabahia 4:3, Domino Maling - HMRM 5:3; za 3. mjesto: SFC Cabahia - HMRM 3:2 (6m); finale: Domino Maling - Grin baza 4:3 (1:1-6m).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini