TREĆA HNL ZAPAD

Mate Ivetić, prvi strijelac lige: OSJEĆAM SE MOĆNO, U VELIKOJ SAM FORMI

Lopta me sluša i ispada da mogu s njom sve što zamislim. Zbilja sam zadovoljan onim što sam do sad pokazao. No, moram naglasiti da to nije samo do mene već i do mojih suigrača. Dobro se trenira, imamo odličnog trenera i u ovom trenutku sam malo iznad momčadi iskočio ja, a mogao je to biti netko drugi, reći će Ivetić

| Autor: Boris VIDULIN
U VELIKOJ FORMI - Mate Ivetić (Snimio Danilo Memedović)

U VELIKOJ FORMI - Mate Ivetić (Snimio Danilo Memedović)


Niti nakon pet odigranih kola Jadran ne posustaje. Pet pobjeda, uz odličnu gol razliku 18:3, samo govori da su nogometaši Dalibora Šurana krenuli u sezonu iskorakom. Uz dvije gostujuće pobjede, protiv Grobničana (2:1) i Rudara (3:2), na Velom Joži su impresivni. Dvaput 5:0, Krk i Pomorac 1921, pa Vinodol 3:0. Jedan se igrač za nijansu više istaknuo, a riječ je o prvom strijelcu lige Mati Ivetiću. Prije osam dana proslavio je dvadeseti rođendan, a vjerojatno igra u najvećoj formi. Pet utakmica i osam pogodaka. Drugi dio prošle sezone, kad je i pristupio iz Pazinke, bio je samozatajan, no sada je pokazao svoje nogometno umijeće.

- Osjećam se moćno, u velikoj formi, lopta me sluša i ispada da mogu s njom sve što zamislim. Zbilja sam zadovoljan onim što sam do sad pokazao. No, moram naglasiti da to nije samo do mene već i do mojih suigrača. Dobro se trenira, imamo odličnog trenera koji je sve posložio i u ovom trenutku sam malo iznad momčadi iskočio ja, a mogao je to biti netko drugi. I neka nakon mene bude netko drugi, samo da mi kao momčad nastavimo igrati i postizati rezultate kao i do sada, reći će Ivetić, pojasnivši u čemu je razlika od njegovih nastupa prošlog proljeća.

- Tada sam se još tražio, trebala je proći faza prilagodbe. Ipak se u Poreču drugačije igra, drugačiji mentalni sklop momčadi, drugačiji način rada trenera i sada kad sam sve to polovio krenulo me odlično. Pridodamo li tome da smo ove jeseni pojačani zbilja izvrsnim igračima, obrambenim i ofenzivnim s kojima blisko surađujem na terenu, onda niti ne može sve izgledati drugačije.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater