ISTRA 1961

Jedan od predodređenih predvodnika pulske momčadi uskoro se uključuje u puni trening. MATEO LISICA: "Sezona koja slijedi za mene je "presudna" i želim u njoj ostvariti veliki iskorak"

U prošloj sezoni sam se u kontinuitetu pokazao na prvoligaškoj sceni, ali nije to bilo najbolje što mogu. Želim puno bolje igre i prezentacije u nadolazećoj sezoni. Naravno i za klub, govori najvrjedniji dragulj Istre 1961, koji uz naporne treninge stiže polagati i ispite mature

| Autor: Goran ROJNIĆ  
USKORO ZAPOČINJE TRENINGE S MOMČADI - Mateo Lisica

USKORO ZAPOČINJE TRENINGE S MOMČADI - Mateo Lisica


I dalje nema "bijelog dima" na "Drosini, pulski prvoligaš i dalje ne objavljuje novopridošla lica, potrebna da bi se pulska momčad kvalitetno osnažila. Ona svima poznata, pod ravnanjem trenera Gonzala Garcije, na "50 u hladu" spremaju se za nadolazeću sezonu, koju za tri tjedna Puljani otvaraju na "Drosini" protiv Hajduka, a tjedan nakon toga na istom mjestu dočekat će povratnika u elitno društvo Varaždin, konkurenta u borbi za ostanak. Za sada niti "stara garda" igračkog kadra nije kompletna jer odvojen sa strane trenira najvrjedniji pulski dragulj Mateo Lisica. Uz treninge vrijedan je i u učionici, iz koje je tek izašao kada smo razgovarali.

- Pisali smo ispit iz hrvatskog jezika za maturu, vidjet ćemo kako sam napisao. Nisam želio nakon ispita s kolegama ulaziti u dublje provjere. Bolje je ne provjeravati pa kad dođu rezultati vidjet ćemo rezultate kako sam napisao, rekao nam je u uvodu maturant pulske Tehničke škole Mateo Lisica, koji bez obzira na izlazak na maturu nije još odlučio o daljnjem školovanju. - Za sada nisam izabrao nijedan fakultet, možda jednog dana. Na maturu sam izašao da je imam položenu ako se jednog dana predomislim i odlučim upisati daljnje školovanje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater