ISTRA 1961

JAVIER MORAN: U ovom trenutku svi mislimo da je ovo što imamo dovoljno za ostanak u ligi

| Autor: Ivica CEROVAC
NEĆE DOČEKATI POJAČANJA - Petar Bosančić i Josip Tomašević zaustavljaju Borislava Tsoneva (Inter) (G. MEHKEK / CROPIX)

Niti jedan sportski direktor i niti jedan trener na svijetu nije zadovoljan onim što ima, bez obzira o kojem se klubu radi. To je normalno, jer se svaka momčad u bilo kojem trenutku može poboljšati. No, u ovom trenutku svi mislimo da je ovo što imamo dovoljno za ostanak u ligi, decidiran je Moran

Dušanbe je glavni grad Tađikistana, koji je ime dobio po tamošnjoj riječi za ponedjeljak, jer se tog dana pretvarao u popularno sajmišno trgovačko mjesto. Da se dašak Dušanbea osjeti i u Puli, zaslužna je Grupacija Baskonia-Alaves, koja je osim što vodi Istru 1961 kao da predsjedava nekom od zemalja nastalih raspadom Sovjetskog Saveza, ponedjeljak pretvorila u dan za upoznavanje ovdašnje javnosti s novim klupskim akvizicijama. Prošli tjedan tako je sportski direktor Javier Moran nabacio na lice "osmjeh broj pet" i okupljenim predstavnicima sedme sile svečano predstavio Gedeona Guzinu, dok je jučer red došao na Ivana Delića.

- Zadovoljni smo i sretni što nam se Delić priključio. Otkad sam ja sportski direktor pratili smo ga, uvidjeli njegov potencijal te vjerujemo da je riječ o talentiranom igraču koji će nastaviti napredovati i jednog dana igrati i u većim ligama od Prve HNL. Usto što igra na poziciji koja nama treba, na njegov dolazak utjecala je i činjenica što je Delić pokazao želju da nam se priključi. U Hajduku u ovom momentu nije bio u prvom planu i tražio je sredinu gdje će stasati, ali pritom i pomoći svojoj novoj momčadi, predstavio je novog napadača Javier Moran.

Jučerašnja konferencija za novinare bila je idealna prilika da se sportski direktor osvrne na zimski prijelazni rok, no kako je on završavao u ponoć, odnosno 12 sati nakon početka "presice", Moran se odlučio ograditi uz obrazloženje da ne želi donositi nikakve zaključke prije nego što istekne "deadline". Tek na insistiranje okupljenih novinara, ipak je nešto prozborio.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater