TREĆA HNL ZAPAD

DVOBOJ RAZOČARANIH: Buje želi zaboraviti Kostrenu, Pazinka Vinodol

Vjerujem da imamo kvalitetu za nešto više od onog što pokazujemo i da će se baš danas dogoditi onaj neki "klik" koji će nam donijeti tri boda. Samo da krenemo angažirano, da ne gubimo koncentraciju u prekidima i sigurno ćemo usrećiti sve naše navijače, najavio je trener Buja Dalibor Višković

| Autor: Boris VIDULIN
S OPTIMIZMOM PUT BUJA - Entony Pavat (Pazinka) (Snimio Danilo Memedović)

S OPTIMIZMOM PUT BUJA - Entony Pavat (Pazinka) (Snimio Danilo Memedović)


Bit će to susret dviju poraženih momčadi u prošlom kolu, dviju momčadi čija su očekivanja bila znatno viša od onog što se u konačnici i dogodilo pa danas, u novom susretu traže iskupljenje. Riječ je o momčadima Buja i Pazinke koje su se "poskliznule" prošle subote i odigrale ispod očekivanja.

- Mi smo u Kostreni odigrali ispod očekivanja ako gledamo rezultat i određeni period igre kada je nedostajala koncentracija. Ovo drugo vrijeme provedeno na terenu je bilo dobro, imali smo posjed, igrali lijepo, ali to nam ništa ne znači kada smo tri gola primili iz tri prekida, uslijed čiste dekoncentracije mojih igrača. Žao mi je zbog rezultata, mislio sam da je to ta utakmica kada možemo krenuti put gore, malo se izdignuti iznad prosjeka, no nije nam uspjelo, rekao je trener Buja Dalibor Višković.

Nova prilika pruža se na domaćem terenu protiv Pazinke.

- Vjerujem da imamo kvalitetu za nešto više od onog što pokazujemo i da će se baš danas dogoditi onaj neki "klik" koji će nam donijeti tri boda. Vidio sam na treninzima da dečki imaju želju, pokazuju grintu i "grizu" i to mi daje nadu u dobar rezultat. Idemo ono što se nije dogodilo u Kostreni učiniti danas. Samo da krenemo angažirano, da ne gubimo koncentraciju u prekidima i sigurno je kako ćemo usrećiti sve naše navijače, najavio je Dalibor Višković uz napomenu kako danas ima na raspolaganju svih 23 igrača iz igračkog kadra.

S istim ambicijama u susret ulaze i nogometaši iz Pazina. I oni su imali namjeru već protiv Vinodola ući u gornji dio prvenstvene ljestvice, ali su gosti upisali prvu pobjedu, a njih ostavili na 11. mjestu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini