UZBUDLJIV POČETAK LJETNE PRVENSTVENE STANKE NA DROSINI

Saša Bjelanović: Bakrar je zanimljiv mnogima, ne samo Dinamu

| Autor: Roberto CAR
Bakrar i Facundo Caseres (CROPIX)

Bakrar i Facundo Caseres (CROPIX)


"Jesmo, bili smo na razgovorima s predstavnicima Dinama. Riječ je o preliminarnim dogovorima u kojima smo pretresli ideje i mogućnosti i s kojima ćemo nastaviti i s drugim klubovima. Idući tjedan planiramo razgovarati i s predstavnicima Hajduka", rekao je sportski direktor Istre 1961 Saša Bjelanović na temu Bakrar u Dinamu.

"Poznato je kakva je politika Istre 1961, razvijanje mladih igrača, a Dinamo i Hajduk imaju veliki broj mladih školovanih nogometaša koji ne mogu odmah izboriti status prvotimca kod njih, kao i brojne igrače na posudbama, a koji nama mogu biti zanimljivi. Teško je u Hrvatskoj naći jeftinog mladog igrača koji nije vezan ugovorom s nekim klubom, pa ih pokušavamo dovesti na ovaj način. To rade i drugi hrvatski klubovi", dodao je Bjelanović.

No, nije pulska delegacija posjetila "modre" samo radi dovođenja neafirmiranih igrača, poput Duvnjaka i Barišića koji su lani iz Maksimira stigli na Drosinu, već se razgovaralo i o mogućem transferu alžirskog napadača Mounsefa Bakrara kojeg je trener Dinama Igor Biščan javno pohvalio.

"Bakrar je svojim nastupima u dresu našeg kluba, posebno u zadnja dva mjeseca, izazvao veliku pažnju drugih klubova i bilo je više upita i interesa za njega.

No, ne radi se niti o čemu konkretnom, više je riječ o sondiranju terena. Budući da smo produljili ugovor s njim, možemo pregovarati, ali o cijeni nismo pričali. U ovoj fazi uvijek bude puno razgovora, ali bez konkretnih dogovora. No, svakako nam je drago da je on zanimljiv drugim klubovima", kaže sportski direktor Istre 1961.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini