TREĆA NL ZAPAD

Istarski derbi u Labinu pripao domaćinu: Golja izborio, Juričić realizirao jedanaesterac

Rudar- Pazinka 1:0 (0:0). Rudar je u utakmicu ušao bez svojih stranaca, koji su napustili klub, ali sa željom da pobjedom ispere gorak okus nakon blijede igre i visokog poraza u Kraljevici. U tome je i uspio, dok su Pazinjani više prosvjedovali nego igrali

| Autor: Branko BIOČIĆ
KOVARI USPJEŠNIJI - Edis Kurtić (Snimio Danilo Memedović)

KOVARI USPJEŠNIJI - Edis Kurtić (Snimio Danilo Memedović)


Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac: Paolo Jakovašić (Opatija). Pomoćnici: Nenad Marušić (Matulji) i Mauro Mušković( Kastav).

Strijelac: 1:0 Juričić (65'- 11 m). Žuti kartoni: Jašarević ( Rudar), Prenc, Matika, Babić, trener Brajković, Pinčan i Šaina (Pazinka).

RUDAR: Blažina, A. Načinović, Golja (od 90. Salihović), Juričić (od 89. Božičević), Rudan, Dadić, Karić, Kurtić, M. Načinović(od 46. Jašarević), Hrvat (od 46. Licul), Biljuh (od 65. Krištofić).

PAZINKA: Mendiković, Pavat, Babić, Pinčan, Zgrablić (od 71. Žulić), Matika, Prenc, Tanković, Žgomba, Nikles (od 24. Šaina), Rabar.

Rudar je u utakmicu ušao bez svojih stranaca, koji su napustili klub, ali sa željom da pobjedom ispere gorak okus nakon blijede igre i visokog poraza u Kraljevici.

Početak je pripao domaćinima, već u prvom napadu Karić je iz povoljne prilike pucao preko gola, a zatim je u 5. minuti nakon ubačaja Dadića iz slobodnog udarca Načinović glavom pucao preko gola. Do kraja poluvremena domaći su imali terensku inicijativu, ali se igralo nepovezano i rastrgano. Gosti su se orijentirali na kontranapade. U 19. minuti zaprijetio je iskosa Nikles, ali je njegova lopta otišla pored suprotne vratnice. Minutu kasnije prilika i za Rudar, obrana Pazinke blokirala je udarac Golje, kojeg je s krila pronašao Rudan, a nakon ubačaja iz kornera Golja je pucao iznad vratiju Mendikovića. Bilo je to sve u osrednjem prvom poluvremenu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter