ZAGREB

Zvijezda Netflixa Daniel Sloss dolazi u Lisinski

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Komičarska zvijezda Netflixa Daniel Sloss, nakon velike svjetske turneje tijekom koje je održao 300 nastupa, posjetit će Hrvatsku, gdje će 12. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog izvesti svoj najnoviji show "Can't".

Sezona stand up komedije bogatija je za još jedno svjetski poznato komičarsko ime - u zagrebačku dvoranu Lisinski stiže Netflixova zvijezda - Daniel Sloss, najavljeno je.

Nakon što je u 2021. godini održao jednu od najvećih solo turneja na svijetu, poznati komičar stiže u Hrvatsku s novim showom "Can't".

Sloss redovito ruši rekorde i može se pohvaliti s 300 uzastopnih nastupa tijekom 17 mjeseci u sklopu turneje s kojom je obišao Europu, Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu, gdje je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Hrvatska ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima "Dark" i "Jigsaw", koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Hrvatska je jedna od 53 zemlje u kojima je Sloss nastupio, a ovo mu je drugi dolazak pred domaću publiku, kojoj se predstavio prije točno pet godina sa svojim showom "Now".

Uz Slossa u Lisinski kao poseban gost dolazi i komičar Kai Humphries.

Dolasku Daniela Slossa u Hrvatsku prethodi gostovanje u Lisinskom 15. studenoga slavnog Jimmyja Carra. Nastup najpoznatijeg Netlixovog komičara rasprodan je šest mjeseci unaprijed, pa je za fanove dodao i late night show, iste večeri, za koji je u prodaji još samo nekoliko ulaznica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater