ZAGREB

Za Uskrs Ansambl Kolbe objavljuje mjuzikl "Uskrsli"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Zagrebački Ansambl Kolbe ovog Uskrsa objavljuje u cijelosti snimku svoga mjuzikla "Uskrsli", koji će se moći pogledati od nedjelje 12. travnja, u 17 sati nadalje, na YouTube kanalu Ansambl Kolbe, priopćio je u petak taj glazbeni Ansambl.

 Mjuzikl "Uskrsli" premijerno je izveden 14. travnja 2014., u koprodukciji Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskog i Zagrebačkoga gradskog kazališta Komedija.

Sljedeće je tri godine bio na redovitom programu kazališta Komedija.
Autor Daniele Ricci, redatelji Marko Cindrić i Robert Bošković, te Ansambl Kolbe, pojačan Majom Blagdan i Ivanom Mikulićem, glazbenim sastavom "Novo svitanje", kao i plesnim ansamblom pod vodstvom Andree Solomun, izveli su ovo veliko glazbeno/plesno/glumačko i duhovno djelo.
 „U 65 minuta mjuzikla "Uskrsli" dinamično se izmjenjuju prizori od Isusova ulaska u Jeruzalem: slavni ulazak, njegovo uhićenje, muka i smrt na križu… 
 Prizori se ne zaustavljaju tamo, u najdubljoj ljudskoj tami, već se prati i Isusovo uskrsnuće i objava, sve do Tomina obraćenja.  Uz mjuzikl "Uskrsli" gledatelj još jednom duboko emotivno proživljava posljednje dane Isusova hoda Zemljom te slavi njegovo uskrsnuće, ističu organizatori.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater