DANAS

U KAŠTELU MOROSINI-GRIMANI: "Razgovori ugodni" s Vedranom Živolićem u Svetvinčentu

Prvi gost novog programa bit će Vedran Živolić, glumac iz Foli koji se probio na hrvatsku glumačku scenu, a s njim će Mario Benčić razgovarati o njegovoj karijeri i vezi s njegovim zavičajem

| Autor: Mladen RADIĆ
Vedran Živolić (Snimila Mare Milin)

Vedran Živolić (Snimila Mare Milin)


Danas u 20 sati u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu održat će i prvi u seriji razgovora s dionicima u kulturi pod zajedničkim nazivnikom "Razgovori ugodni". Prvi sugovornik bit će glumac iz Foli koji se probio na hrvatsku glumačku scenu, Vedran Živolić, a s njim će Mario Benčić razgovarati o njegovoj karijeri i vezi s njegovim zavičajem.

Vedran Živolić rođen je u Puli. Magistrirao je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 2010. Osim u matičnom kazalištu nastupao je i na Dubrovačkim ljetnim igrama, u zagrebačkom HNK-u, GK-u Žar ptica, GDK-u Gavella, GK-u Sisak, INK-u Pula. Dosad je surađivao s Borisom Bakalom, Ivicom Boban, Ivicom Buljanom, Renatom Carolom Gaticom, Oliverom Frljićem, Dariom Harjačekom, Joškom Juvančićem, Januszom Kicom, Ninom Kleflin, Borisom Liješevićem, Edvinom Liverićem, Tomažom Pandurom, Frankom Perković, Helenom Petković, Robertom Raponjom, Janoszom Szikorom, Anicom Tomić, Božidarom Violićem, Robertom Waltlom i na filmu s Brankom Ivandom, Krstom Papićem, Peterom Greenawayom, Svetozarom Ristovskim.

Program je omogućen sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of