PULA

Pula: Kino Valli od danas počinje s radom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Uz preporučene mjere za održavanje programa, pulski kino Valli počinje danas s radom s time da će se radnim danom prikazivati po dvije projekcije s pauzom od jednoga sata između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu, priopćeno je iz kina Valli.

Tjedan počinje filmom "Emma" redatelja Autumna de Wildea, kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen te filmom "Zviždači" rumunjskog redatelja Corneliua Porumboiua dok će za najmlađe biti prikazan film "Naprijed" redatelja Dana Scanlona. 

Kino dvorana kapaciteta je 209 sjedećih mjesta, a filmove će za sada moći pratiti 45 posjetitelja. Stoga iz kina Valli mole posjetitelje da prilikom boravka u kinu slijede istaknuta pravila ponašanja, obvezno je pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera a na samom ulazu su dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom.

Inače, broj sjedala formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti svaki drugi red s po jedno ili dva mjesta uz razmak od tri sjedala a preporuka posjetiteljima je da kupovinu ulaznica obave putem mrežne stranice.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini