"GLAZBA U VINOGRADIMA"

Humanitarni projekt kreće iz vinarije Kozlović: Vrhunska umjetnost i enogastronomija za pomoć najmlađim pacijentima pulske Opće bolnice

| Autor: D. Š.

Projekta "Glazba u vinogradima" sljubljen je s humanitarnom akcijom "Glazba za dječji osmjeh", a prikupljat će se sredstva za nabavu EKG uređaja i posebnog kreveta za odjel pedijatrije i rodilište Opće bolnice u Puli

 

Vinarija Kozlović nedaleko Momjana bit će u četvrtak 11. srpnja s početkom u 20 sati domaćin iznimnog kulturnog, humanitarnog i enogastronomskog događaja: prvog u nizu koncerata u sklopu projekta "Glazba u vinogradima" sljubljenog s humanitarnom akcijom "Glazba za dječji osmjeh", kojim će se prikupljati sredstva za nabavu EKG uređaja i posebnog kreveta za odjel pedijatrije i rodilište Opće bolnice u Puli.

        U glazbenom dijelu ovog događaja nastupit će slovenski sastav Mascaara Quartet s programom fado glazbe, tanga i starih španjolskih plesova, te solistica baleta riječkog HNK Ivana pl. Zajca Marta Voinea s koreografijom Rossini Cards. Za gurmanski doživljaj pobrinut će se chefovi Mira Zrnić iz restorana konoba stari podrum, Marko Morgan iz konobe Morgan, te začetnik slow fooda u Hrvatskoj Zdravko Tomšić, a njihove zalogaje pratit će Kozlovićeva vina. Ulaznice za ovaj događaj koštaju 700 kuna, a mogu se kupiti uplatom na jednokratni račun broj HR662380006154000232 humanitarne akcije "Glazba za dječji osmijeh" te rezervacijom mjesta na brojeve telefona 052 773 075 i 052 772 023, a ukupan broj gostiju ograničen je na osamdeset.

        Uoči koncerta bit će prvi puta javno predstavljen projekt "Glazba u vinogradima", kojeg podržavaju udruga Vinistra i Istarska županija, a osmišljen je po uzoru na slične projekte bordoških i kalifornjskih vinarija. Cilj ovog projekta je brendiranje Istre kroz sinergiju vina i kulture, svake godine događaj sličan ovom prvom održao bi se u drugoj vinariji, a za kontinuirana humanitarna misiju ovog programa osigurala bi se osnivanjem zaklade koja će kroz ove manifestacije prikupljati sredstva za pomoć djeci i ustanovama koje o njima skrbe. Uz vinariju Kozlović, ovaj prvi koncert zajedno organiziraju Pučko otvoreno učilište iz Buja, Turistička zajednica grada Buja i agencija Lifestyle uz potporu Grada Buja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini