USPJESI Art Dancea i Saltatrixa

Pulske plesačice vratile se iz Litve s brojnim nagradama i priznanjima

Art Dance je na 21. Svjetskom prvenstva u sportskim i modernim plesovima u Palangi, u Litvi sudjelovao ,s ukupno 12 plesačica u dobi od 15 do 18, a riječ je o naprednoj grupi seniorki. Predstavili su se s ukupno devet koreografija * Plesni studio Saltatrix sudjelovao je s šest plesačica i tri kategorije

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Art Dance u Litvi

Art Dance u Litvi


Plesni Studio Art Dance iz Pule, kao i pulski Plesni studio Saltatrix sudjelovali su na nedavno održanom 21. Svjetskom prvenstva u sportskim i modernim plesovima, koje se održalo od 24. do 28. svibnja u Palangi, Litva.

Art Dance je sudjelovao s ukupno 12 plesačica u dobi od 15 do 18, a to je napredna grupa seniorki. Predstavili su se s ukupno devet koreografija, šest solistica s jednim duetom i dvije grupne koreografije u kategorijama: Lyrical jazz, Moderan i suvremeni ples i Fantasy kategoriji.

U kategoriji Lyrical solo Petra Radolović osvojila je prvo mjesto, Andrea Delmonaco treće, a Ana Ražem peto mjesto. U kategoriji Suvremeni solo Petra Mohorović osvojila je 12. mjesto, a Ela Ćakić 20. Nina Fejzić osvojila je 17. mjesto u kategoriji Fantasy solo, a u kategoriji Fantasy duo Petra Radolović i Andrea Delmonaco drugo mjesto. Druga su mjesta osvojile i u kategorijama jazz mala grupa te suvremeni ples mala grupa.

Plesni studio Saltatrix predstavio se s tri kategorije i šest plesačica u dobi od 12 do 18 godina u kategorijama street show dance i fantasy. U kategoriji Street show dance mala grupa osvojila je drugo mjesto, u kategoriji street dance show solo deveto mjesto, a u kategoriji Fantasy mala grupa šesto mjesto.

- Moramo pohvaliti domaćine svjetskog prvenstva, bilo nam je jako lijepo, Litva je prekrasna zemlja s divnim ljudima. Zajedno smo putovali, oba studija i osim natjecanja, lijepo smo se družili, kazala je voditeljica Art Dancea Tatjana Samuele Ban

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini