MJESEC DANA ZA PRIJAVE

Raspisan natječaj za ravnatelja Muzeja suvremene umjetnosti Istre

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ketrin Miličević Mijošek (Snimio Milivoj Mijošek)

Ketrin Miličević Mijošek (Snimio Milivoj Mijošek)


Istarska županije raspisala je natječaj za imenovanje ravnatelja Muzeja suvremene umjetnosti Istre.

Uvjeti su završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij, stručne, radne i organizacijske sposobnosti, najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju, aktivno korištenje talijanskim i pasivno najmanje još jednim svjetskim jezikom.

Ravnatelj se imenuje na četiri godine i može biti ponovno imenovan, a imenuje ga Skupština Istarske županije. Natječaj je otvoren do 23. prosinca, a pisane prijave dostavljaju se osobno ili poštom preporučeno na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za kulturu i zavičajnost, 52466 Novigrad, Mlinska 4b.

Na prednjoj strani omotnice u kojoj se dostavlja prijava sa dokumentacijom potrebno je naznačiti "Natječaj za ravnatelja/icu MSUI – ne otvarati".

Nepotpune i nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati. O rezultatu Natječaja kandidati će biti obaviješteni najkasnije u roku od 45 dana od dana isteka roka za dostavu prijava. Kontakt osoba je Ester Duić, 052/351-479, ester.duic@istra-istria.hr.

Ravnateljica muzeja trenutno je Ketrin Miličević Mijošek, iza koje su dva mandata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum