ZAGREB

Otvorene prijave na Školu medijske kulture "Dr. Ante Peterlić“

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Otvorene su prijave na Školu medijske kulture "Dr. Ante Peterlić“, koja će se ove godine održati u Varaždinu od 18. do 28. kolovoza.

"Škola medijske kulture jedan je od pet najvažnijih projekata medijskog opismenjavanja kroz koji je u 20 godina prošlo više od 2500 polaznika", ističe se u najavi Hrvatskoga filmskog saveza (HFS).

U deset dana održat će se mnoga predavanja, metodičke radionice, videoradionice, večernje projekcije filmova i jutarnje skupne rasprave o filmu. 

"Takav raspored i pristup čine tu školu idealnim mjestom dogradnje, usavršavanja, ali i prvog susreta sa svijetom filma, fotografije, radija i medija", kažu iz HFS-a.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti profesori, odgajatelji, studenti, kinoklubaši, članovi udruga i samostalni autori koji žele učiti o filmu, usvojiti potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s filmskim profesionalcima.

Mogu birati između seminarskih programa te prvoga i drugog seminarskog stupnja ili upisati neku od 14 radionica (igrani, dokumentarni, eksperimentalni ili animirani film, kamera i snimanje, montaža, fotografija, radioreportaža, scenarij, dramska pedagogija, postprodukcija zvuka, vizualni efekti, televizijska reportaža).

Prijave traju do 15. lipnja, a zbog velikog interesa, broj polaznika je ograničen. Detaljnije informacije mogu se pronaći na internetskoj stranici Škole medijske kulture smk.hfs.hr.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater