PRIJAVE U TIJEKU

Novi natječaj "Haiku krugovi"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Unsplash)

(Unsplash)


Urednički tim kolumne i natječaja "Haiku krugovi" Sanela Pliško i Dejan Pavlinović (Pula) te Goran Gatalica (Zagreb) pripremili su književni natječaj "Haiku krugovi".

Na natječaju mogu sudjelovati svi autori koji pišu haiku na hrvatskom jeziku. Prihvatljivi je isključivo jedan prethodno neobjavljen i originalan haiku. Tematski je natječaj za svibanj 2021. posvećen Olimpijskim igrama u Tokiju - sve što je vezano za zlato/ sunce ili pokret. Potrebno je navesti ime i prezime, adresu, grad kao i državu koji predstavljaju indeks autora.

Prijave se šalju na e-mail adresu: haikukrugovi@gmail.com

Prijava (1 haiku i podaci trebaju biti pisani u Times New Roman formatu, veličina slova 12 s proredom 1,5) se šalje isključivo u tekstu maila, a ne u formatiranom privitku (doc. ili docx. formatu, odnosno pdf). Takve prijave se neće razmatrati. Rok za podnošenje prijava je do 25. svibnja 2021. godine.

Po izboru uredničkoga tima u skladu s navedenim smjernicama i propozicijama na početku mjeseca će se izabrati tri najbolja haiku rada i nagraditi prigodnim knjigama i diplomama. Samo autori triju najboljih haiku radova prema izboru uredništva "Haiku krugova" će biti obaviješteni mailom u predviđenom roku.

Najbolja tri haiku rada uz kratka obrazloženja prema odluci uredništva "Haiku krugova" bit će objavljena na portalu Lanterna magazina: https://lanterna-magazin.net/.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of