U SUSJEDSTVU KLUBA – KNJIŽARE GIARDINI 2

LJETNA LITERARNA POZORNICA: Monika Herceg i Marino Morosin u "Dvojci"

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Monika Herceg (Tanja DRAŠKIĆ SAVIĆ)

"Ljetna literarna pozornica Kluba – knjižare Giardini 2 ubrzano radi i zahuktava se sa sve gušćim ritmom književnih programa. U ponedjeljak, 17. kolovoza 2020., u 21 sat na terasi pulskog caffe bara 'Dvojka' dogodit će se prava poetsko – glazbena poslastica.

Svoju novu knjigu pjesama 'Vrijeme prije jezika' predstavit će pjesnikinja Monika Herceg koja je zasigurno jedan od najsnažnijih poetskih glasova naših prostora. Zamijećena gošća prošlogodišnjeg, 25. Sa(n)jam knjige u Istri, dolazi nam ponovo u Pulu s novom knjigom, novim pjesmama, najavljuju organizatori iz Udruge Sa(n)jam knjige u Istri i ističu "između ostalih pjesama, iz knjige ćemo čuti i onu koju već znamo napamet: 'Bila sam prizemljena ptica/ i tako će biti dok se ne pretvorim u točku/ koja ne razumije/ kako stati sama u sebe,/ tražeći uvijek način/ da probije tkivo/ i počine u tebi/ kao zalutali metak'."

Moniku Herceg i njene stihove glazbom će pratiti Marino Morosin, mladi glazbenik, glazbeni producent i kompozitor, koji je autoričine stihove komponirao posebno za ovu priliku. Promociju će voditi Nevena Trgovčić.

Knjiga pjesama Monike Herceg "Vrijeme prije jezika" objavljena je u izdanju Frakture, a likovno ju je oblikovao Danijel Žeželj. Organizatori najavljuju da će knjiga na promociji biti dostupna uz značajan popust.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater