BROJ POSJETITELJA OGRANIČEN

Dino Pešut gost Književne večeri u Dnevnom boravku Rojca

| Autor: R. R.
Naslovnica knjige

Naslovnica knjige


Danas će se u 19 sati u Dnevnom boravku Rojca, na Facebook stranici Rojcnet te u programu Radio Rojca održati druga "Književna večer u Dnevnom", koja se održava u sklopu projekta R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo.

Gost večeri je dramaturg i književnik Dino Pešut koji će pulskoj publici predstaviti svoj rad s posebnim naglaskom na knjizi "Tatin sin" koja je objavljena 2020. godine u izdanju Frakture.

Pešut je višestruki dobitnik nagrade "Marin Držić" za dramska dostignuća, a polaznik je i rezidencijalnog programa za nove dramatičare u kazalištu Royal Court u Londonu.

Razgovor s Pešutom vodit će Tajana Ilić, a događaj je organiziran uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Broj posjetitelja ograničen je na 10, a za dolazak je potrebno prethodno se prijaviti putem e-mail adrese info.surojc@gmail.com

U sklopu programa "Književna večer u Dnevnom" Savez udruga Rojca afirmira mlade autore i autorice te pulsku publiku upoznaje s relevantnim događanjima na hrvatskoj literarnoj sceni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of