OVE SUBOTE

"Who the fu*k is Biba?" na Kaštelu

| Autor: Mladen RADIĆ

Duhovita i emotivna predstava "Who the fu*k is Biba?" pred publiku u Puli stiže u subotu, 31. kolovoza u 21 sat u dvorište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu.

U predstavi iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije glume Slavko Sobin i Petra Kurtela. Oni su bračni par koji je završio kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. U pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, grijehe svojih kumova, neke bivše ljubavi…

- Nakon što smo se nedavno svi dobro nasmijali i zabavili tijekom moga gostovanja s predstavom "Političar", veliko mi je zadovoljstvo i čast ponovo doći u Pulu, na prekrasni Kaštel, s ovom novom kvalitetnom mainstream predstavom i stati pred publiku te ju, vjerujem, ponovo dobro nasmijati i prodrmati. Pozivam vas da dođete u što većem broju, poručio je Slavko Sobin. Ulaznice mogu se kupiti u sustavu www.eventim.hr online te na svim kioscima Tiska, Tisak Mediji, Exclusive Change mjenjačnicama, u Activa Travel Istra te turističkoj agenciji Albatours po cijeni od 80 kuna.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of