Kazalište na Facebooku

TEATAR PUNA KUĆA na društvenoj mreži pokrenuo interaktivnu obiteljsku igru - BACI KOCKU!

| Autor: Vanesa BEGIĆ

"Facebook nastoji pružiti podršku korisnicima u stvaranju zajednica kako bi se na taj način zbližili. Pritom pruža čitav niz korisnih alata – od razgovora nekoliko ljudi na Messengeru preko zajednica koje se stvaraju na pojedinim stranicama do vrlo dinamičnih grupa. U trenucima kad se suočavamo s epidemijom koronavirusa, mnogi od tih alata postaju osobito važni jer ohrabruju ljude, pružaju im utjehu i omogućavaju im da pomognu drugima. Facebook želi promovirati odabrane i zanimljive inicijative, skrećući medijima pozornost na njih", ističe Maja Gradišar Perotić iz Agencije Media Val u ime Facebooka.

Teatar Puna kuća pokrenuo je na svojoj Facebook stranici zanimljivu interaktivnu obiteljsku igru koju su nazvali BACI KOCKU!, u kojoj njihova publika kreira priče koje potom izvode glumci teatra. Svaki dan objavljuju novu kombinaciju pojmova koje dobiju iz jednog bacanja kockica koje služe za kreiranje priča. Publika potom u komentaru šalje priče u tekstualnom obliku ili šalje crteže priče u inbox, a glumci potom kreću u stvaranje izvedbe. Ako netko iz publike želi sam priču izvesti pred kamerom, može poslati svoju snimku i Teatar će je objaviti na svojoj Facebook stranici.

Teatar Tirena na svojoj Facebook stranici objavljuje razne kreativne videozadatke i dramske igre kojima potiče djecu da upogone maštu i tako im olakšava boravak kod kuće. Ponedjeljkom, srijedom i petkom objavljuju videa s različitim kazališnim sadržajima i vježbama koje osmišljavaju njihovi dramski pedagozi i koje djeca mogu sama ili s ukućanima izvoditi kod kuće.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater