kazališni festival

Predstavom "Korak po korak" večeras u Poreču počinje Zlatni zub

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Korak po korak

Korak po korak


Ovogodišnje 15. izdanje kazališnog festivala komedije i smijeha Zlatni zub počinje večeras u Poreču, a do 24. travnja, u organizaciji porečkog Pučkog otvorenog učilišta bit će održano sedam predstava.

Prva je na programu večeras u 20 sati, a u porečkom kazalištu gostuje predstava "Korak po korak" proslavljenog dramatičara s West Enda i Broadwaya Petera Quiltera u režiji Marka Torjanca. Riječ je o predstavi nastaloj u produkciji kazališta Planet Art u suradnji s Kazalištem Komedija.

"Predstava "Korak po korak" predstavit će na šarmantan i zabavan način priče triju prijateljica koje je život rastavio i ponovno sastavio. Njihovi odabiri odveli su ih na različite puteve, promijenili ih, i učinili gotovo neprepoznatljivima u odnosu na doba kada su zajedno kretale u život.

Vanda Winter, Jasna Bilušić i Marija Jerneić u ulogama Monike, Sofije i Paule otkrit će nam može li zajednički uspon na planinu povratiti njihovo prijateljstvo i nadjačati imperative odrastanjem stečenih maski života. Uspon je velik, a put urnebesan, ističe se u najavi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini