GALERIJA DAI-SAI

OTVORENI DANI ARHITEKTURE U ISTRI 2021: Struka o Valelungi i tvrđavi Monte Grosso

| Autor: Mladen RADIĆ


Dani arhitekture u Istri 2021. u organizaciji Društva arhitekata Istre, otvoreni su u petak u galeriji DAI-SAI izložbom Sare Ambruš "Studija uređenja obalnog područja Valelunge" i Pije Boljunčić "Revitalizacija pulskog fortifikacijskog sustava i tvrđave Monte Grosso".

Izložbu je u ime Društva arhitekata Istre otvorila jedna od organizatorica Breda Bizjak. Prije toga predavanje pod nazivom "Artefakt i divljina. Studije, istraživanja, projekti obnove teritorije i arhitekture" na Fakultetu za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" održao je Piercarlo Palmerini sa Sveučilišta IUAV u Veneciji.

Ovo su 21. Dani arhitekture u Istri, a nastavljaju se 8. listopada u vodospremi u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre gdje će biti otvorena izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata i arhitektica u 2020., a 22. listopada u galeriji Društva arhitekata Istre bit će otvorena izložba studentskih radova prof. Maruše Zorec sa Sveučilišta u Ljubljani. U studenom na redu je izložba članova DAI i gostiju.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of