PULA: EVO ŠTO SE SVE MOŽE KUPITI U TRGOVAČKOM CENTRU

VIDEO Kupio tri kilograma vratine iz koje curi odvratna sluz

Puljanin, poznati bioenergetičar Dean Buić šokirao se kada je ove nedjelje otpakirao meso koje je kupio u jednom pulskom trgovačkom centru. Tri kilograma vratine u komadu htio je ispeći ispod peke, a meso je prije želio našpikati i začiniti. U trenutku kada je u njega zarezao nož, iz vratine je počela curiti ljigava sluz bez mirisa.

"Prizor je bio odvratan i sve mi je prisjelo", kaže nam Dean koji je odmah kontaktirao trgovački lanac u kojem je kupio meso, no nije želio reći o kojem se centru radi. "Pričekat ću da vidim što će oni odgovoriti jer prizor je stvarno bio odvratan", kaže Dean, koji je fotografije pokazao mesaru koji mu isto tako nije znao reći o čemu se radi. Vjerojatno bi veterinari imali više informacija, dodao je i rekao da je meso na kraju bacio.

- Sada mi je žao što ga nisam poslao na analizu jer ovako nešto još nisam vidio. To se svakome moglo dogoditi, kaže Buić i dodaje da mu se sve čini da je meso vjerojatno bilo zaraženo nekom bakterijom. Budući da nije želio reći gdje je meso kupljeno, u ovom trenutku i da želimo obavijestiti nadležne inspekcijske službe, ne možemo jer još je nepoznato u kojem se trgovačkom centru u Puli može kupiti vratina iz koje curi ljigava sluz. (D. B. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini