ČESTITKE NA USPJEHU

VELIK DOPRINOS UMAŽANA: Prijem za zlatne umaške rukometaše

| Autor: Glas Istre
Prijem rukometaša

Prijem rukometaša


Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih ove je godine osvojila naslov europskih prvaka, a doprinos ovom uspjehu dali su i Umažani, rukometaš Tomislav Bošnjak te izbornik Mario Sirotić.

Tim povodom gradonačelnik Umaga Vili Bassanese ugostio je umaške zlatne rukometaše i čestitao im na vrhunskom uspjehu. Uspjeh je još i veći s obzirom da se, osim osvajanja zlata na 12. Europskom prvenstvu rukometa gluhih održanog u Zagrebu u lipnju, Tomislav Bošnjak vratio s EP-a s još jednom nagradom, i to najboljeg strijelca turnira.

Hrvatski rukometaši osvojili su naslov europskih prvaka pobijedivši Rusiju u finalu 34:25. Izbornik Mario Sirotić naglasio je kako su se rukometaši zaželjeli Europskog prvenstva i htjeli su potvrditi zadnju zlatnu medalju EP-a koja je osvojena 2016. godine u Berlinu. Osim navedenog, ova je reprezentacija osvojila zlato i na Svjetskom prvenstvu koje je 2018. održano u Brazilu. Stoga, riječ je o nizu odličnih rezultata naših vrhunskih rukometaša.

- Strast i ljubav koju pokazujete prema rukometu primjer je mladim generacijama, ali i svima nama, kako ulagati 100 posto truda i rada u ono što volimo, s ciljem ostvarenja vlastitih snova. Hvala vam na promociji našega grada, čije ime ispreplićete kroz vaše brojne sportske uspjehe, naglasio je prigodno Bassanese.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater