NOVA SHOPPING LOKACIJA

U travnju iduće godine otvara se novi veliki trgovački centar u Istri. U NJEMU ĆE BITI BROJNE ZANIMLJIVE TRGOVINE

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Retail Park Rovinj

Retail Park Rovinj


U industrijskoj zoni Gripole-Spine započeli su radovi na budućem trgovačkom centru naziva "Retail Park Rovinj". Investitori, tvrtka Retail Park Hrvatska, uz podršku vlasnika - tvrtke Inceptum Sport i investicijskog fonda Maverick Wealth Management, planiraju uložiti više od 75 milijuna kuna u gradnju i opremanje nove šoping destinacije u Rovinju.

U društvu gradonačelnika grada Rovinja Marka Paliage, predstavnik tvrtke Inceptum Sport d.o.o. Željko Lukač službeno je otvorio radove i najavio otvorenje trgovačkog centra u travnju sljedeće godine. 

Budući trgovački centar prostirat će se na zemljištu od gotovo 19.000 kvadratnih metara. Unutar samog centra na površini od 6.050 kvadratnih metara smjestit će se 15-ak trgovačkih prostora razne namjene i sadržaja.

Neki od brandova koji će se naći u retail parku Rovinj su Muller, Intersport, Optika Anda, Pepco, Bipa, Teddi, Kik, MASS, Hespo, Zoo City i kafić Leggiero.  

"Raznolikom i širokom ponudom brandova ovaj će trgovački centar zasigurno zadovoljiti potrebe kupaca u Rovinju i široj okolici, te im omogućiti ostvarenje brze i ugodne kupovine bez gubitka dragocjenog vremena", poručuju Investitori.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of