VOZAČI, OPREZ!

U Pazinu se za vikend zatvara prometnica prema gradskoj tržnici

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Zgrada trznice u Pazinu

Zgrada trznice u Pazinu


Predstojećeg vikenda, od subote od 13 sati do 17 sati u nedjelju zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži za sav promet bit će zatvorena prometnica prema gradskoj tržnici u Prolazu Jože Šurana u Pazinu.

Također, za vrijeme izvođenja radova u subotu u vremenu od 15 do 19 sati obustavit će se isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga u zoni obuhvata radova u Ulici Bože Milanovića, Prolazu Jože Šurana i dijelom Ulici 25. rujna.

Zbog radova za vikend neće biti moguće prometovati i koristiti parkirališne površine ispred gradske tržnice i na Trgu Kristijana Ladavca pa se stanari i ostali korisnici upućuju da izmjeste i parkiraju svoja vozila na obližnjim parkirališnim prostorima. U navedenom terminu izvest će se prva faza planiranih radova, dok će se druga faza izvoditi sljedećeg tjedna, od ponedjeljka 26. rujna, uz privremenu regulaciju bez zatvaranja prometa, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika svi radovi se odgađaju.

Nositelj radova je Istarskih vodovod, dok je ugovoreni izvođač radova "Transport Valter" iz Gajmovića kraj Pazina. Tijekom radova postavit će se vodovodne cijevi i dva priključna vodomjerna okna kako bi se omogućilo zasebno priključenje na vodovodnu mrežu potrošačima u zgradama na adresama Prolaz Jože Šurana 1 i M. B. Rašana 1 i 3, koji sada imaju zajednička brojila.

Zona radova obuhvaća i dio Ulice Bože Milanovića na samom skretanju u Prolaz Jože Šurana, a zbog čega će privremenom regulacijom prometa biti sužen kolnik na izlazu iz grada pa se mole sudionici u prometu za razumijevanje i pojačan oprez.

  Povezane vijesti


  Podijeli: Facebook Twiter
  Web kamere

  Pula

  Pula: Banjole bay
  Pula: Banjole bay

  Pula

  Pula: Golden Gate of
  Pula: Golden Gate of