Veliko priznanje

Svjetsko tržište nagradilo Cromaris BRANCIN IMPRESIONIRAO KULINARSKE MAJSTORE I OSVOJIO TRI ZLATNE ZVJEZDICE

  Za izniman okus, izvrsno su ocijenjene i orada i hama koja je ove godine zaslužila maksimalne tri zvjezdice, a novost su dvije zvjezdice gofu. Time je Cromaris jedini dobitnik nagrada za brancin, oradu, hamu i gofa među proizvođačima mediteranske bijele ribe

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ
Goran Markulin

Goran Markulin


Tvrtka Cromaris koja djeluje u sastavu rovinjske Adris Grupe ponovno je osvojila najcjenjeniju nagradu u segmentu prehrane u svijetu koju od 2005. godine dodjeljuje International Taste Institute iz Bruxellesa. Četvrtu godinu zaredom Cromaris je dobitnik Superior Taste Awarda 2020 za sva četiri svoja prijavljena proizvoda - brancin, oradu, hamu i gofa.

Kako su priopćili iz Cromarisa, proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa dok sucima odabranima iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruženja nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda. Cromarisov brancin je i ove godine dobio maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i postao jedini proizvod iz kategorije svježe ribe dobitnik Crystal award četiri godine zaredom. Za izniman okus, izvrsno su ocijenjene i orada i hama koja je ove godine zaslužila maksimalne tri zvjezdice, a novost su dvije zvjezdice gofu. Time je Cromaris jedini dobitnik nagrada za brancin, oradu, hamu i gofa među proizvođačima mediteranske bijele ribe.

Inače, tvrtka je nedavno objavila kako su tijekom prošle 2020. godine zabilježeni značajni poslovni rezultati. Krajem prosinca na tržište je ukupno isporučeno rekordnih više od 10 tisuća tona kvalitetne bijele ribe što je rast od šest posto u odnosu na prethodnu godinu.

Izvoz Cromarisovih proizvoda trenutno iznosi 85 posto, a glavni nositelj snažnog rasta ostvarenog ove godine je talijansko tržište.

“Cromaris se na tržištu nametnuo kao lider u kvaliteti koju uz povjerenje potrošača i brojne certifikate dodatno potvrđuju i ovakva priznanja. Potrošačima nudimo isključivo ribu besprijekorne svježine i vrhunskog nutritivnog sastava i okusa, što je i ove godine prepoznao stručni žiri“,poručio je Goran Markulin, direktor Cromarisa te najavio nastavak ulaganja u 2021. godini u preradu ribljih proizvoda koja čini jednu od osnovnih prednosti Cromarisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater