nehumano

SRAMOTA! OSTAVLJENI BEZ HRANE I KAPI VODE. Kod zatvorenog azila kod Pazina pronađena dva psa

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(Snimio Anđelo Dagostin)

(Snimio Anđelo Dagostin)


Dva psa ostavljena su u srijedu, najkasnije predvečer, kod bivšeg skloništa za napuštene životinje kod Pazina koji je zatvoren u rujnu, javili su nam čitatelji.

Po našem dolasku u Loke, danas iza podne, zatekli smo jednog psa zavezanog konopcem za ogradu, dok mu je drugi, onaj manji, pravio društvo, iako na slobodi. Prvo su glasno lajali, ali brzo su se pokazali vrlo pitomi. Očito su donedavno bili udomljeni, ali ih netko nesavjestan više nije htio. Prilikom našeg dolaska nisu imali ni vode ni hrane, ali su je u međuvremenu dobili. Kontaktirana je gradska komunalna služba koja će se za njih pobrinuti.

U bivšem azilu za ostavljene životinje "Happy end", koji je nesretno zatvoren pred pola godine zbog birokratskih prepreka oko legalizacije koje se godinama nisu riješile, razvaljena su glavna vrata. To znači da je u objektu netko vjerojatno boravio, ali za našeg dolaska nismo primijetili nikog. Nema više ni glavne ograde, pa se valjda stoga dosadašnji vlasnik dvojice pasa odlučio jednog zavezati za unutrašnju ogradu. Nije baš odabrao najbolji dan da to učini s obzirom da su sinoć, iako je proljeće, temperature uz Pazinčicu pale na -6 stupnjeva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of