Sve upućuje na kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja

SLUČAJ SVIREPOG UMORSTVA PSA: Ležao je, a oni su ga mučki ubili dok je spavao! Nije niti imao prilike pobjeći!

| Autor: Chiara BILIĆ

Na mjesto zločina policija je izašla u dva navrata. Potvrđuju da dosad sve upućuje na kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja te da je u tijeku kriminalističko istraživanje. Okrutan trojac se protekle subote psu navodno osvetio vjerujući da je noć ranije zaklao dvije koze u vlasništvu jednog od njih. Mještanin Barbarige koji smatra da su lutalice zaklale njegove mačke požalio nam se da nadležni već dugo vremena ignoriraju problem napuštenih pasa

 

"Voljela bih da me prikačite na detektor laži jer je priča veoma jasna. Sve dok ta tri muškarca nisu poput kauboja uletjela na parcelu, bila je to normalna, gotovo idilična večer. Pas je ležao, a oni su ga mučki ubili dok je spavao. Upucali! Nije niti imao prilike pobjeći. Bila je to veoma organizirana akcija". Točno tim riječima, pritom jedva uspijevajući suspregnuti suze, gospođa Gordana Trajković opisuje svu bezdušnost trojca koji je u ponedjeljak u Betigi, nedaleko stancije Meneghetti na području Bala, beskrupulozno usmrtio psa. Događaju je svjedočila njezina sestra i to na svom privatnom posjedu.

Gordanu je o svemu, pola sata nakon stravičnog ubojstva, obavijestila upravo sestra koja je na svojem poljoprivrednom zemljištu u tom trenutku boravila s malodobnom nećakinjom. Na mjesto zločina policija je, naime, izašla u dva navrata. Potvrđuju da dosad sve upućuje na kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja te da je u tijeku kriminalističko istraživanje. Okrutan trojac se psu navodno osvetio vjerujući da je noć ranije zaklao dvije koze u vlasništvu jednog od njih. Želeći doznati i njihovu verziju priče, kontaktirali smo upravo jednog od suučesnika u zločinu. No, on svoju stranu priče nije htio iznositi u javnost.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater