Raspisali natječaj

ROCKWOOL: Godišnja studentska stipendija 30 tisuća, a učenička 10 tisuća kuna

| Autor: Branko Biočić
Rockwool

Rockwool


Tvrtka Rockwool Adriatic već 14. godinu zaredom u sklopu programa "Je li plava boja vaše latice?" raspisao je natječaj za učeničke i studentske stipendije. Osim stipendija, stipendistima nudi i praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja. Kome će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna, odnosno učenička od 10 tisuća kuna, saznat ćemo tijekom prosinca. Novost je što od ove godine svoje prijave kandidati mogu slati isključivo u elektroničkom obliku i to na email adresu stipendije@rockwool.com.

- Jako se veselimo 14. generaciji naših stipendista. Naš program stipendiranja se kroz godine nadograđuje i mijenja te postaje sve bolji. Novost koju smo uveli ove godine je zapravo naš doprinos digitalizaciji društva i očuvanju resursa i okoliša. Naime, za razliku od svih prijašnjih godina, naši kandidati svoje prijave mogu slati isključivo mailom. Mislimo da će tako biti puno lakše i našim kandidatima jer komunikacija u digitalnom obliku je dio njihove svakodnevice, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Rockwool je kroz 13 generacija do sada stipendirao 111 učenika i studenata i vjeruju kako je uloženih više od dva i pol milijuna kuna njihov odličan doprinos razvoju društva. Za ovaj program udruge eSTUDENT dodijelila je 6 zlatnih indeksa u kategoriji najboljih programa stipendiranja studenata u državi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of