NAJNOVIJEOTVOREN DRUGI PULSKI PRODAJNI CENTAR PLODINA

Posao u novoj trgovini našlo 45 Puljana, već traže sezonce


Danas ujutro u Mutilskoj ulici održana je prigodna svečanost u povodu otvorenja novog supermarketa Plodine, njihovog drugog prodajnog centra u Puli koji se prostire se na 2.500 četvornih metara, broji 160 parkirnih mjesta te trenutno zapošljava 45 djelatnika. Investicija je vrijedna šest milijuna eura. Svečanosti je uz brojne uzvanike i građane, prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci te članica Uprave Plodina Đozi Heberling koje su rezanjem vrpce zajednički svečano otvorile supermarket.

Investicija 6 milijuna eura

Puh Belci se na početku prigodnog govora zahvalila Upravi Plodina što je još jedan značajni investicijski objekt izgrađen u bližoj okolici centra Pule te dodala da vjeruje da će se ostvariti dobra suradnja sa sugrađanima i gospodarstvom.

- Veseli me što su otvorena nova radna mjesta. Grad Pula uvijek pruža potporu investicijama koje doprinose novim radnim mjestima, kazala je između ostalog Puh Belci i dodala da će ovaj projekt donijeti jednu višu kvalitetu kupcima.

Heberling se pak zahvalila svima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenje, uz posebnu zahvalu gradonačelniku Pule Borisu Miletiću i svim službama u Gradu na potpori u realizaciji projekta. Kazala je da se radi o investiciji vrijednoj 6 milijuna eura, da je trenutno zaposleno 45 djelatnika, no da u sezoni planiraju zaposliti još 30-ak djelatnika. Pozvala je stoga okupljene građane da im se slobodno obrate ukoliko žele sezonski posao.

Novootvoreni supermarket Pula već je 11. supermarket Plodina u Istri, a ujedno i drugi prodajni centar Plodina u gradu Puli, a treći je najavljen u novom trgovačkom centru Max Stoja. Ovaj je centar izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2.500 četvornih metara i broji 160 parkirnih mjesta. Kkao je rečeno, načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini. Iz Uprave su istaknuli kako vjeruju da će otvaranjem ovog supermarketa doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva grada Pule tako i turista tijekom turističke sezone.

Samoposlužna pekara

Inače, prehrambeni proizvodi čine 65 posto ponude Plodina, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli - odjel zelene tržnice, koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Novitet u supermarketu Plodine Pula II je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu, kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice. Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35 posto asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može pronaći sve što treba jednom kućanstvu - od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve za najmlađe. Novi supermarket Plodine kupcima nudi veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača po povoljnim cijenama i brojne proizvode koji su na akcijskoj prodaji. Supermarket Plodine Pula II radit će svakodnevno, od 7 do 22 sata, nedjeljom od 7 do 21 sat. (Nera SOFTIĆ, snimio Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam