U UTORAK

POREČ: Obilježavanje Svjetskog dana Sunca

| Autor: Glas Istre
Poreč (Snimio Milivoj Mijošek)

Poreč (Snimio Milivoj Mijošek)


U utorak, 21. rujna na Trgu slobode u Poreču, s početkom u 10.30 sati održat će se obilježavanje Svjetskog dana Sunca.

U sklopu programa održat će se seminar o prevenciji malignih bolesti kože koji će održati liječnik specijalist dermatologije, predavanje o prehrani i pripremi kože za sunce o kojem će govoriti magistar nutricionizma, a održat će se i besplatne konzultacije s dermatologom.

Za djecu će biti organizirano likovno natjecanje koje će voditi dva likovna terapeuta, a aktivnost je zamišljena kao edukativno-kreativna radionica za djecu na kojoj će mališani naučiti kako štiti kožu od sunca. Predviđena je i nagrada u obliku paketa zaštitnih proizvoda za sunce. Sve će glazbom začiniti porečki sastav Rezime Acoustic Trio.

Za vrijeme besplatnih, individualnih konzultacija građana s dermatologom vršit će se pregledi dermatoskopom, a ukoliko građani žele detaljnije savjetovanje, odmah će se na Trgu moći predbilježiti za jedan od termina savjetovanja u svom mjesnom odboru u okviru uspostavljenog savjetovališta za prevenciju malignih bolesti kože Grada Poreča koji s radom započinje već krajem ovog mjeseca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater