12. I 13. LISTOPADA U ROVINJU

OSMI WEEKEND BIKE & GOURMET TOUR Hedonistički ugođaj za ljubitelje rekreacije i istarskih delicija

| Autor: Glas Istre

Osmo izdanje Weekend Bike & Gourmet Toura 12. i 13. listopada okupit će u Rovinju sve one koji uživaju u bicikliranju, ali i u kušanju istarskih delicija. Ovaj rekreativni biciklistički doživljaj namijenjen je svim rekreativnim biciklistima, bez obzira dolaze li na MTB biciklima, treking ili električnim biciklima, a nastao je u suradnji hotelijerske kompanije Maistra, Turističke zajednice grada Rovinja i Udruženja obrtnika grada Rovinja.

Kako bi udovoljili svim sudionicima, organizatori su predvidjeli dva itinerera - "Mare", u dužini od 49,6 kilometara i "Monti" od 54 kilometra. Prvog dana na stazi "Mare" sudionici će uživati u morskim delicijama, dok će ih drugi dan na stazi "Monti" dočekati delicije istarskog zaleđa. Tako će se na stazi "Mare" gourmet stanke odvijati u ugostiteljskim objektima "Albachiara", "Istra" i "Feral", a na stazi "Monti" sudionike će dočekati gourmet delicije u ugostiteljskim objektima "Pizzeria Max", "Mofardin" i vinariji San Tommaso.

Polazak je zakazan oba dana u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden, gdje se mogu i iznajmiti električni bicikli uz nadoplatu, a na istom mjestu će rekreativni tour i završavati. Vožnja će se odvijati po uređenim makadamskim putovima i označenim biciklističkim stazama po okolici Rovinja i Bala.

U startninu koja iznosi 250 kuna po danu ili 450 kuna za paket od dva dana uključeni su obroci i pića na gourmet punktovima, vožnja u pratnji profesionalnog vodiča, prateće vozilo, biciklistička karta te prigodni poklon. Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra ili na dan događaja na startnoj lokaciji.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater