GRAĐANI OPREZ

Opet počinje lov na divlje svinje. Doznajemo na kojim područjima

| Autor: Jasna Orlić
Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)

Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)


Nakon kraće pauze Grad Rovinj nastavlja sa provedbom aktivnosti temeljem programa zaštite divljači, javlja nam Dragan Poropat, voditelj odsjeka za sport, socijalnu skrb, vatrogastvo i civilno društvo.

Počevši od petka 28. siječnja narednih pet tjedana obavljat će se lovne aktivnosti na širem području Štanjere, Gripola, Španidige i Monsene. Izdavati će se dopuštenja za lov na divlju svinju, lisicu i čaglja, a lov će se odvijati navečer od sumraka do ponoći i od pet sati ujutro do svitanja.

Obzirom da u proteklih nešto više od mjesec dana nije bilo lovnih aktivnosti, u posljednjih desetak dana na navedenim područjima uočeni su novi tragovi divljih svinja.

Iz Grada Rovinja mole građane, ukoliko primijete prisutnost divlje svinje na određenom području, da nam se jave na telefon 805-266 kako bi mogli što kvalitetnije organizirati izgon ili lov.

Također upozoravaju građane da u navedeno vrijeme radi sigurnosti izbjegavaju područja provedbe lovnih aktivnosti i zahvaljuju na razumijevanju, strpljenju i suradnji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini