JOŠ JEDAN USPJEH

OIO VIVO osvojio 4 zlatne medalje na prestižnom natjecanju u New Yorku

| Autor: Marijana Ćurt
Oio Vivo ulje u proizvodnji (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Oio Vivo ulje u proizvodnji (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Na najvećem i najprestižnijem svjetskom natjecanju u kvaliteti maslinovog ulja New York International Olive Oil Competition (NYIOOC), maslinarski Oscar i ove godine osvaja istarski Oio Vivo i to za čak četiri svoja ulja.

Zlatne medalje za svoju kvalitetu osvojile su njihove sorte Istarska Bjelica, Rozinjola, Vodnjanska Buža i Žižolera.

Sudački panel ovog prestižnog natjecanja čini tim vodećih svjetskih stručnjaka koji slijede rigorozan tehnički protokol za analizu svakog ulja, a dobitnici nagrada predstavljaju se u službenom vodiču za najbolja svjetska maslinova ulja (The Best Olive Oils Yearly Indeks).

Svoje ulje proizvode samo iz svog ploda, pa samim time imaju kontrolirano porijeklo maslina a time i ulja, što je garancija uspjeha kojeg dokazuju i ove nagrade.

Kad se uzme u obzir impozantana brojka uzoraka maslinovih ulja koji su poslani na prosudbu i broj zemalja koje su sudjelovale, te činjenica da Oio Vivo već treću godinu osvaja zlatne medalje na ovom prestižnom natjecanju, onda se s pravom može reći da su dokazali i opravdali kvalitetu svojih ulja i učvrstili svoj položaj među najvećim i najboljim svjetskim proizvođačima maslinovog ulja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum