na dan općine

Održane konstituirajuća i svečana sjednica predstavničkog tijela Općine Medulin: Predsjednik Vijeća Vladimir Veljović

| Autor: M. R.
Svečana sjednicano Općine Medulin

Svečana sjednicano Općine Medulin


Na sam Dan Općine Medulin, 12. lipnja, održane su i konstituirajuća i svečana sjednica Općinskog vijeća. Prisustvovali su svi izabrani vijećnici na proteklim lokalnim izborima: Vladimir Veljović, Ozren Josip Grbavčić, Dina Bužleta, Emil Jukopila, Andi Peruško, Mirna Mihovilović Radolović, Pero Medić, Goran Buić, Mirna Leverić, Dražen Mišković i Matija Medica, te Petra Burić, koja je u vijeću zamijenila načelnika Ivana Kirca.

Emil Jukopila također je zatražio mirovanje mandata te je na njegovo mjesto stupila Nina Jukopila.

Vijeće će u naredne četiri godine voditi Vladimir Veljović s liste Ivana Kirca, a zamjenici će mu biti Nina Jukopila (lista Emila Jukopile) i Pero Medić (HDZ). Sve su odluke na prvoj sjednici Općinskog vijeća Općine Medulin donijete jednoglasno. Iako je dio nove vladajuće koalicije, IDS nije dobio niti jednu funkciju. Konstituirajuća sjednica završila je svečanom prisegom načelnika Ivana Kirca.

Nakon toga svi sudionici uputili su se u Arheološki park Vižula, na svečanu sjednicu. Tu su bili i izaslanik župana Pino Zidarić i drugi gosti. Uručene su Svečane povelje Općine Medulin za 2021. godinu, a dobili su ih Arena Hospitality Group, dr. Doris Kaluđerčić, Sergio Ruba, Renato Cukon, Olivier Buić, Robert Subašić, Ines Vlahović, Stipo Knežević i dr. Marko Lukić. Posebnu nagradu načelnik Općine Ivan Kirac uručio je Emilu Jukopili, dugogodišnjem vijećniku te načelniku od 2001. do 2005. i od 2008, do 2009. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum