POREČ

Nova mrežna stranica POU Poreč: POČELA ONLINE PRODAJA ULAZNICA ZA PREDSTAVE I KINOPROJEKCIJE

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Stranica je sada brža i intuitivnija, omogućuje suvremenom korisniku da naš web koristi u pokretu, na svome pametnom telefonu i da mu u svakome trenutku budu dostupne sve informacije

Nova mrežna stranica Pučkog otvorenog učilišta Poreč od proteklog vikenda, uz bolji pregled kulturnih i obrazovnih programa i dosadašnje rezervacije, nudi i opciju prodaje ulaznica za predstave i kinoprojekcije. Uz tu obavijest, iz Pučkog otvorenog učilišta ističu da se ulaznice mogu kupiti putem već poznatog rezervacijskog sustava Učilišta, i to kreditnim i debitnim karticama, jednostavno i sigurno.

Brzo do informacija

- Mamjera nam je da se posjetiteljima pruži što bolje korisničko iskustvo pa smo iz tog razloga krenuli i u potpuni redizajn mrežne stranice, koja je odnedavno u uporabi. Stranica je sada brža i intuitivnija, omogućuje suvremenom korisniku da naš web koristi u pokretu, na svome pametnom telefonu i da mu u svakome trenutku budu dostupne sve informacije: nadolazeća ili aktualna događanja u organizaciji Učilišta kojima su dodane lokacije tako da korisnik, osobito ako nije iz Poreča, može kliknuti na mapu i brzo doći do manifestacije, kaže ravnateljica Učilišta Snježana Radetić.

- Na dnu svake stranice je i ikona za mailing listu za korisnike koji žele dobivati obavijesti o događanjima na svoju mail adresu. Dodan je, kao i na staroj mrežnoj stranici, link na rezervacijski sustav, kontakti djelatnika i kalendar gdje se mogu pretraživati starija događanja, ističe Radetić.

Porečki proizvod

Redizajn stranice potpisuje porečka IT tvrtka Infosit d.o.o., višegodišnji poslovni suradnik, koji dobro poznaje djelatnosti Učilišta i vodi i kreira mrežnu stranicu od samoga početka njezina postojanja.

- Željeli smo modernu stranicu i započeli s redizajnom krajem 2017. godine kroz nekoliko projekata koji obuhvaćaju istraživanje, analizu i izradu strukture stranice, što je bio rezultat zajedničkih radionica, dizajn i izradu markupa u kojima smo aktivno sudjelovali sugestijama te konačna izrada mrežne stranice i implementacija novog personaliziranog CMS sustava u pozadini. Osim "vidljivog" dijela koji se predstavlja korisnicima, poboljšan je i način unosa podataka, što nam donosi značajnu uštedu vremena koje su dosad naši urednici trošili na održavanje staroga sustava. Očekujemo da ćemo na novim mrežnim stranicama biti našim korisnicima dostupniji i pregledniji, brži i prepoznatljiviji. Korisnici u svakom trenutku mogu planirati da svoje slobodno vrijeme provedu s nama. Vrlo skoro ćemo pristupiti prijevodu pa očekujemo da će stranica imati svoju inačicu na talijanskom i engleskome jeziku, pojašnjava Radetić.

Uz sve novosti na www.poup.hr, valja napomenuti da je za sve one koji još uvijek više vole kupovati i informirati se na licu mjesta, kao i do sad, otvorena blagajna Učilišta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum