PAZIN

Nositelj projekta "Inkluzivne škole 5+" putem EU socijalnog fonda: TRAŽI SE VIŠE OD 50 POMOĆNIKA U NASTAVI

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Ilustracija (Arhiva)

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju završen program edukacije uz uvjet da isti završe prije početka rada * S tom će namjerom Grad Pazin organizirati edukaciju od 28. do 30. kolovoza s početkom u 15 sati u prostorima Spomen doma u Pazinu

Grad Pazin raspisao je javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi odnosno stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju na određeno vrijeme, a broj traženih osoba je čak 55. Grad Pazin je nositelj projekta "Inkluzivne škole 5+" koji se provodi u okviru instrumenta "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama" temeljem poziva Europskog socijalnog fonda. Pomoćnici u nastavi odnosno stručno komunikacijski posrednici za učenike s teškoćama u razvoju traže se u Labinu (Centar "Liče Faraguna", Osnovna škola "Ivo Lola Ribar" i Osnovna škola "Matije Vlačića"), u Pazinu (Osnovna škola Vladimira Nazora), u Poreču (Osnovna škola Poreč i Osnovna škola Finida), u Rovinju (Osnovna škola Jurja Dobrile, Osnovna škola Vladimira Nazora, Talijanska osnovna škola "Bernardo Benussi") i u Umagu (Talijanska osnovna škola "Galileo Galilei" i Osnovna škola Marije i Line).

Pomoćnik u nastavi odnosno stručni komunikacijski posrednik mora biti osoba koja ima minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, protiv te osobe nije pokrenut kazneni postupak. Dodatno, uz prethodno navedene uvjete, stručni komunikacijski posrednik još mora imati završenu edukaciju te stečene kompetencije za taj posao, te je obvezan prilikom selekcije isto i dokazati poslodavcu.

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju završen program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi u minimalnom trajanju od 20 sati uz uvjet da isti završe prije početka rada. S tom će namjerom Grad Pazin organizirati edukaciju od 28. do 30. kolovoza s početkom u 15 sati u prostorima Spomen doma u Pazinu. Kandidati koji su već završili taj program trebaju dostaviti potvrdu kojom to dokazuju, te nisu obavezni pohađati edukaciju.

Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz javnog poziva podnose se isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom ili predaju osobnom dostavom na adresu škole te moraju biti zaprimljene najkasnije do 16. kolovoza. Prijavu je potrebno poslati s naznakom "Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju".

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater