AKO IMATE NAJMANJE 73 TISUĆE KUNA...

NESVAKIDAŠNJA "PONUDA" GRADA PAZINA Oglasili prodaju metalne konstrukcije, ALI NE BILO KAKVE!

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(Ilustracija/IZVOR: pozitivan-balkan.blogspot.com)

(Ilustracija/IZVOR: pozitivan-balkan.blogspot.com)


Neobičan natječaj objavio je Grad Pazin na svojim službenim web stranicama. Prodaje se metalna konstrukcija tenkovskih hangara koji su se nekoć nalazili u bivšoj pazinskoj vojarni.

Bivšu je kasarnu MORH bio predao Gradu Pazinu još u svibnju 2007., a taj je kompleks s vremenom prerastao u Društveni centar "Veli Jože" u kojem su svoje prostore pronašle brojne udruge. Na mjestu tenkovskih hangara na proljeće se počeo graditi starački dom, pa su oni u cijelosti uklonjeni.

U opisu natječaja stoji da se metalna konstrukcija sastoji od čeličnih stupova visine četiri metara, metalnih krovnih rešetkastih nosača i limova, a ukupne težine 29.059 kilograma. Početna cijena natjecanja iznosi 73 tisuće kuna, a garantni polog za sudjelovanje na natjecanju 7.300 kuna. Hangar je svojedobno demontiran i odložen na područje reciklažnog dvorišta Jelenčići u Pazinu, gdje se može razgledati.

Konstrukcija se kupuje po sistemu viđeno – kupljeno, što isključuje sve naknadne prigovore kupca vezane uz njezine materijalne nedostatke. Prijevoz kupljene konstrukcije osigurava kupac, o svom trošku. Rok za dostavu ponuda je osam dana od objave natječaja. Predmet prodaje može se razgledati uz prethodnu najavu, u radno vrijeme odlagališta Jelenčići.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater