NAJVEĆA VINSKA MANIFESTACIJA

NAKON GODINU DANA PAUZE VRAĆA SE VINISTRA: Poznati su novi datum i nova, super atraktivna lokacija!

| Autor: Glas Istre
Uvala Peškera

Uvala Peškera


Nakon godinu dana pauze u Poreč se napokon vraća Vinistra. Njezino 27. izdanje održat će se od 18. do 20. lipnja, i to prvi put na otvorenom. Inače se Vinistra održava početkom svibnja.

Atraktivna porečka uvala Peškera tri dana postaje središte vinskog svijeta. Ljetni ugođaj, prekrasan Poreč i vrhunska vina najbolja su pozivnica na omiljenu vinsku manifestaciju. Vinari jedva čekaju susret s ljubiteljima vina, poslovnim partnerima i gostima. Kažu kako je prošla vinogradarska godina bila izvrsna pa najavljuju vrhunska vina.

- Novi termin, nova lokacija i velika radost nas vinara što ćemo unatoč još jednoj neizvjesnoj godini uspjeti organizirati našu izložbu s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Na prvom mjestu su zdravlje i sigurnost posjetitelja i vinara pa ćemo strogo poštivati sve preporučene epidemiološke mjere. Ovo je najljepši početak ljetne sezone u Istri za koju se nadamo da će biti bolja od prošlogodišnje, kaže Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinogradara i vinara Istre. 

Kao zagrijavanje za 27. Vinistru, 30. svibnja održat će se Dan otvorenih vrata istarskih podruma, kada istarski vinari od 10 do 19 sati već tradicionalno otvaraju vrata vinarija. Zbog epidemioloških mjera broj mjesta u podrumima je ograničen pa posjetitelji ove godine unaprijed trebaju najaviti i rezervirati termin dolaska.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater