promotivne cijene

NACIONALNI PARK BRIJUNI Rujan otvorenih vrata od 14. do 30. rujna

| Autor: Glas Istre

Nacionalni park Brijuni otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima po izuzetno povoljnim cijenama. Tijekom Rujna otvorenih vrata, izlet na Veliki Brijun po promotivnoj cijeni ulaznice od 115 kuna za odrasle i 57,50 kuna za djecu u dobi od 4 do 14 godina realizirat će se svakoga dana s polaskom broda iz Fažane u 10, 11.30 i 13.30 sati.
Izlet na Veliki Brijun uz pratnju stručnog vodiča uključuje: prijevoz brodom od Fažane do otoka i natrag, obilazak otoka turističkim vlakom te razgledavanje Prirodoslovne zbirke, foto izložbe Tito na Brijunima i izložbe Iz sjećanja starog Austrijanca te Kochove staze, Brijunskog mediteranskog vrta, kao i crkve Sv. Germana iz 15. stoljeća s izložbom kopija fresaka i glagoljskih pisanih spomenika.
Posjetitelji mogu i samostalno obilaziti otok uz aplikaciju Brijuni Pocket Guide, dostupnu za preuzimanje na Android i iPhone uređajima. U aplikaciji su, među ostalim, brojne informacije o atrakcijama (prikaz bogate arheološke i graditeljske baštine NP Brijuni), smještaju, ugostiteljskoj ponudi i mogućnostima sportsko-rekreativnih aktivnosti, s galerijama fotografija i GPS oznakama lokacija. Tijekom Rujna otvorenih vrata, elektromobili, bicikli i romobili iznajmljivat će se po posebnim promotivnim cijenama.
U restoranu Neptun u ponudi će biti tri prigodna menija po cijeni od 60 do 80 kuna, kako bi posjetitelji mogli iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i planirati cjelodnevni izlet na Brijune.
Posebne vikend programe pripremila je Stručna služba NP Brijuni. U Safari parku 19. rujna i 20. rujna u 11, 12.30 i 14.30 sati na rasporedu je druženje sa slonicom Lankom, a u Brijunskom mediteranskom vrtu 26. i 27. rujna u 11, 13 i 15 sati održat će se edukativne šetnje s temom tajnog života bilja i kukaca.
Zbog aktualne epidemiološke situacije s COVID-19, maske su obavezne u svim zatvorenim prostorima Nacionalnog parka Brijuni.
Ulaznice se mogu kupiti putem web shopa na stranici www.np-brijuni.hr uz promo kod PROMO9 (aktivan od 14. rujna), a rezervacije se primaju od 10. rujna na e-mail izleti@np-brijuni.hr ili tel. 525- 881; 525-882; 525-883 i 525-884 od 8 do 19 sati. Više informacija na web stranici Javne ustanove Nacionalni park Brijuni: www.np-brijuni.hr.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum