SNIMILE GA KAMERE

Komunalni redari ekspresno ušli u trag šporkulji s rovinjskih ulica: VOZAČ AUTOBUSA I PRAVNA OSOBA DOBILI MASNU KAZNU

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ

Zahvaljujući "Big brotheru", rovinjski komunalni redari identificirali su autobus čiji je šofer, vozeći od benzinske na Štangi, a potom duž Istarske ulice na kružni tok Tugurio, za sobom ostavljao masne tragove. Na adresu odgovorne osobe i vozača poslali su paprenu kaznu "tešku" devet tisuća kuna.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Rovinj promptno su reagirali i posuli pijeskom masne ostatke na prometnici da netko ne bi stradao.

- Na osnovu promptne intervencije JVP-a Rovinj, čiji su djelatnici sanirali masnoću na kolniku i spriječili nastanak neželjenih posljedica po sve sudionike u prometu, komunalno redarstvo pregledalo je snimke videonadzora gradskih prometnica. Utvrđeno je da je prometnicu onečistio autobus u vlasništvu pravne osobe. Sukladno Odluci o komunalnom redu, komunalno redarstvo pokrenut će prekršajni postupak protiv pravne osobe koja je onečistila kolnik i kazniti novčanom kaznom u iznosu od 7.500 te odgovornu pravnu osobu za 1.500 kuna, rekao nam je voditelj komunalnih redara grada Rovinja Elvis Prenc.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater