BARAT

HUMANITARNI TURNIR: Pulsko Bolero najbolje

| Autor: Ivica RADETIĆ
Finalisti turnira - Caffe bar Bolero i Valdebek

Finalisti turnira - Caffe bar Bolero i Valdebek


Na mjesnom igralištu u Baratu u Općini Kanfanar održan je novogodišnji humanitarni turnir u malom nogometu. Iako nije bilo rezultatskog imperativa, pulsko finale pripalo je Caffe bar Boleru, dok je Valdebek bio drugi. Treće mjesto pripalo je kanfanarskom Bronxu, a najbolji strijelac turnira bio je David Cerin.

U cjelodnevnom opuštenom izdanju, kako i priliči ovako humanoj i solidarnoj gesti, svi su imali samo jedan cilj, prikupiti sredstva za one kojima je najpotrebnije. Zahvaljujući svim sudionicima, prijateljima, donatorima i žiteljima "Prikodrage" i Rovinjštine, koji su omogućili održavanje turnira, sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe, prije svega udrugama "Istra pomaže" i "Institut". Također, izloženi su bili i radovi učeničke zadruge "Šparooga" Škole za odgoj i obrazovanje – Pula.

Prema riječima organizatora, uz poštivanje epidemioloških mjera, svrha ovih turnira je nastaviti s prepoznatljivom sportskom aktivnošću tijekom cijele godine, te daljnje uključivanje ljubitelja futsala i rekreativaca s bavljenje sportom i u ova izazovna vremena kad je na svima nama da pokažemo odgovornost i solidarnost prema drugima u zajednici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum