novosti

DVIJE NOVE OBAVIJESTI IZ ISTARSKOG STOŽERA Jedna se tiče radnog vremena barova

| Autor: Glas Istre
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Dvije nove obavijesti stigle su danas iz Istarskog stožera. Prva se odnosi na ugostiteljske objekte vrste noćni klub, noćni bar, disco-bar i disco klub iz kategorije „Barovi“ prema kojoj u naseljenim mjestima mogu raditi isključivo na otvorenom prostoru najdulje do ponoć. 

Izvan naseljenog područja ugostiteljski objekti vrste noćni klub, noćni bar, disco-bar i disco klub iz kategorije „Barovi“, koji imaju rješenje o minimalnim uvjetima nadležnog upravnog tijela, mogu raditi isključivo na otvorenom prostoru, i dulje.

Suglasnost o mogućnosti produljenja radnog vremena donosi Stožer civilne zaštite Istarske županije, a radno vrijeme potrebno je uskladiti s komunalnim redom na području.

Sukladno odluci o izmjeni i dopuni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, djeca mlađa od 12 godina, koja na okupljanju ili svečanosti na kojima mogu biti prisutne samo osobe koje posjeduju EU digitalne COVID potvrde, dolaze s roditeljima/skrbnicima koji posjeduju EU digitalne COVID potvrde, izuzeta su od obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini