Završeni Info dani za udruge u Istri

Društveno poduzetništvo i filantropija u doba pandemije

| Autor: Borka PETROVIĆ
U organizaciji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

U organizaciji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva


Na ovogodišnjim Info danima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, od 23. do 27. studenog, održano je devet radionica i predavanja na zanimljive teme koje mogu pomoći udrugama i ostalim dionicima neprofitnog sektora. Održali su ih stručnjaci iz pojedinih područja: Helga Možé (Zaklada Istra), Stjepan Mikec (ACT Grupa), Marijeta Matijaš (Kreacija), Darko Ciglar (ACT Grupa), Tomislav Pancirov (TP Obrt) i Muamer Mujević (ICONIS).

Održano je i pet okruglih stolova na kojima su sudjelovali stručnjaci i predstavnici primjera dobrih praksi pojedinih tematika. Primjerice, okrugli stol o programu javnih potreba u doba korone, o društvenom poduzetništvu i društvenim inovacijama na kojima su sudjelovali upravo predstavnici uspješnih društvenih poduzeća u Hrvatskoj, ali i osobe koje su, u suradnji s drugim dionicima kreirali razne društvene inovacije. Zatim okrugli stol o filantropiji u pandemiji te onaj o projektima iz europskih socijalnih fondova.

U suradnji s Radijem Rojc, svako jutro razgovaralo se o pojedinoj temi i najavljivalo događaje koje je bilo moguće poslušati i putem Facebook stranica Zaklade kao i sve okrugle stolove. Ovogodišnje online izdanje Info dana za udruge okupilo je 76 sudionika, predavača i gostiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater