DO 15.000 KUNA

DOBRA VIJEST ZA ONE KOJI SU U VODNJANU RENOVIRALI ULIČNE FASADE KUĆA: Evo tko sve može računati na potpore

| Autor: Glas Istre
(Ilustracija/Arhiva)

(Ilustracija/Arhiva)


Zahvaljujući izmjenama i dopunama Pravilnika za provedbu Programa obnove uličnih fasada obiteljskih kuća na području Grada Vodnjana, opravdanim troškovima smatrati će se i oni nastali tijekom 2020. godine, odnosno do raspisivanja javnog poziva 1. lipnja 2021. godine.

Zbog izvanrednih okolnosti prouzročenih pandemijom virusa COVID-19 te nemogućnosti raspisivanja Javnog poziva za prikupljanje ponuda fizičkih i pravnih osoba za sufinanciranje provedbe Programa u 2020. godini, prihvatljivi će biti i radovi na obnovi ulične fasade nastali od 1. siječnja 2020. do 1. lipnja 2021. godine. Uvjet je da su radovi obavljeni u skladu s uvjetima i mišljenjem Konzervatorskim odjelom Pula. Podnositelji prijave, koji su radove izvodili od 1. siječnja 2020. do 1. lipnja 2021. godine, morat će osigurati fotografije početnog i dovršenog stanja fasade, te račun o izvedenoj obnovi.

Podsjetimo, Javni poziv otvoren je do 31. prosinca ili do iskorištenja raspoloživih sredstava, ovisno o tome koji uvjet prvi nastupi. Ukupan iznos koje je Grad Vodnjan osigurao za sufinanciranje iznosi 200.000 kuna, a opravdani troškovi obnove fasada sufinancirat će se do najvećeg iznosa od 15.000 kuna po prijavi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini